Vinkovačke jeseni ponovno u Top događanjima HTZ-a

15. July 2016.

Vinkovačke jeseni i ove su godine ušle u izabrano društvo hrvatskih manifestacija, koje su dobile predznak “Top događanja”. Prema odluci Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice u ovu skupinu uvršteno je samo 15 događanja u Hrvatskoj, a Vinkovačke jeseni jedina su takva manifestacija iz Vukovarsko-srijemske županije. Osim velikog priznanja, ulazak u “Top događanje” donosi i financijsku nagradu u visini od 150.000 kuna bespovratne potpore.

No osim navedene potpore, Vinkovačke jeseni će dobiti i veću medijsku pozornost. Najave i događanja programa moći će se pratiti na stranicama Hrvatske turističke zajednice, koje su u turističkoj sezoni vrlo posjećene.

Potpora Hrvatske turističke zajednice Vinkovačkim jesenima još je jedna potvrda kvalitetnog rada i priznanje za uložen napor u razvoj manifestacije, koja iz godine u godinu obogaćuje svoj program, a koja će se za manje od dva mjeseca održati po 51. puta.

Na ovaj način Vinkovačke jeseni još jednom su pokazale kako kao kulturna i tradicijska manifestacija s ponosom nosi i predznak turističke. Veliki broj posjetitelja tako je prošle godine u 10 dana programa imalo prigodu vidjeti, ali i sudjelovati u oko 50 događanja na kojima je nastupilo oko 10.000 izvođača.