Atraktivna Večer mode i ljepote

13. September 2021.

Udruženje manekena “Loreena” Vinkovci večeras je priredilo tradicionalnu modnu reviju u programu Vinkovačkih jeseni. „Večer mode i ljepote” kao popratni dio programa 56. Vinkovačkih jeseni održana je na glavnoj pozornici, a okupljeni ljubitelji mode uživali su u atraktivnim kreacijama i paleti boja iz kolekcije jesen-zima 2020./2021.

Predstavili su se: Benetton, Mustang, s. Oliver, Kik, Srednja strukovna škola Vinkovci, Mana, Amadeus i Duga. Reviju su otvorile raskošne vjenčanice, a potom su uslijedile šarolike kolekcije u kojima je svatko mogao pronaći nešto za sebe od modela za odrasle do onih za djecu.

Reviju su nosile djevojke i djevojčice iz Udruženja manekena “Loreena”, 22 djevojčice i 20 djevojaka, među kojima su bile: Mirjana Knežević – Miss Adriatic Hrvatske 2016., Tena Šaravanja – druga pratilja Miss Vukovarsko-srijemske županije 2018. i Tea Perković, druga pratilja Miss turizma Hrvatske 2021.

Organizaciju revije kao i do sada potpisuje Mario Kokaj dok je djecu uvježbala Ines Kopilaš, voditeljica dječjih skupina, a djevojke Tena Šaravanja.

Program je vodila Biljana Pavlović, a održavanje „Večeri mode i ljepote” pomogli su Grad Vinkovci, Vukovarsko-srijemska županija i Vinkovački vodovod i kanalizacija.