Kolekciju upotpunili motivom golubice i gumenom čizmom

10. September 2020.

Nakon što je prošle godine izazvala lavinu pozitivnih reakcija, limitirana kolekcija Startas tenisica posvećena Vinkovačkim jesenima ponovno stiže u naš grad. Borovo kućica na Slavonskom sokaku svakako je bila jedna od najpopularnijih destinacija kojoj nisu popustili ni brojni turisti, a Startasice ukrašene slavonskim motivima i ove ćete godine moći ponijeti kući kao omiljeni suvenir.

Zadovoljni rezultatima i pozitivnim reakcijama kupaca iz svih dijelova Hrvatske, ali i šire, iz tvrtke Borovo odlučili su predstaviti još jedno limitirano izdanje svojih najpopularnijih tenisica, Startasica. Osim tradicije duge više desetljeća, Vinkovačkim jesenima i Startasicama zajedničko je to što su ove popularne tenisice, baš kao i nošnje koje svake godine možemo vidjeti na ovoj najvećoj tradicijskoj manifestaciji, izrađene ručno. Limitiranu kolekciju Startasica za Vinkovačke jeseni krase motivi jednaki onima na narodnim nošnjama, a svaka Startasica tijekom proizvodnje, pri kojoj se koriste prirodni materijali kao što su platno od stopostotnog pamuka i guma dobivena iz kaučuka, prođe preko dvadesetak vrijednih ruku. Upravo ti prirodni materijali su ono što im osigurava udobnost i što ih čini unikatnom tenisicom.

„U našem proizvodnom pogonu radimo sve, od miješanja smjese za gumu do završnog izgleda. Kada radimo na ovoj kolekciji svi su u tvrtki maksimalno angažirani, svi žele dati doprinos i nastane pozitivna energija. Radi se o malo modela i svakom posvetimo veliku pažnju“, ispričala je Ruža Tovilo, stručna suradnica u Odjelu marketinga tvrtke Borovo, dodavši kako su u novoj kolekciji ponovili neke modele od prošle godine, ali i ubacili novi model i nove motive.

Kolekcija posvećena 55. Vinkovačkim jesenima donosi nam tako motiv zlatoveza kojega ćemo pronaći na startasicama i espadrillama, a kako bi proširili ponudu i dobili jedan elegantniji štih, zlatovez dolazi i na crnoj i bijeloj boromini. Novitet ove sezone je i motiv golubice na bijelom i crnom startasu, ali i niska gumena ženska čizma koja će odlično poslužiti za kišne jesenske dane. Nju krase dva nova motiva – pleter u zlatnoj boji i reklja u bijeloj boji. Slavonski sokak tako će i ove godine krasiti kućica ispunjena novim i starim modelima i motivima koji će, vjerujemo, plijeniti pažnju baš svakog posjetitelja.

„Limitirana kolekcija koja se izdaje pred Vinkovačke jeseni ima etno motive i pozitivno utječe na nas djelatnike, ali i na širu javnost koja je senzibilizirana za tradicijske vrijednosti. Zato svaki put kad izbacimo nešto novo u tom smjeru naši kupci budu oduševljeni“, istaknula je Ruža te dodala kako smatra da će njihovi modeli ipak doći do svačije noge. „Iako će biti manji broj posjetitelja, mi ćemo svoj put pronaći preko digitalnih medija, društvenih mreža i web shopa“.