I ove godine putujte vlakom 40% jeftinije na Vinkovačke jeseni

4. September 2018.

Hrvatske željeznice Putnički prijevoz i ove godine kao vrijedan sponzor pridružuju se Gradu Vinkovcima, glavnom organizatoru Vinkovačkih jeseni, čiji se program ostvaruje u suradnji sa Zajednicom kulturno umjetničkih djelatnosti VSŽ i Novostima d.o.o.

Kako je objavljeno na web stranici HŽ Putničkog prijevoza, putnicima posjetiteljima 53.Vinkovačkih jeseni odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 6. do 17. rujna 2018. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Vinkovci i natrag, a popustom se mogu koristiti i slovenski državljani.

Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na blagajni kolodvora Vinkovci.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

HŽ Putnički prijevoz tako popularizira putovanje vlakom i pridonosi povećanju broja posjetitelja ove velike manifestacije za koju navode: “Od 7. do 16. rujna 2018. održat će se tradicionalne 53. Vinkovačke jeseni. Najpoznatija slavonska smotra koja više od pola stoljeća njeguje izvorni narodni izričaj i stvaralaštvo ugostit će brojna kulturno-umjetnička društva i udruge, ali i mnoga poznata imena s domaće estradne scene. Uz to, bit će održana i Dječje Vinkovačke jeseni. Prema najavama organizatora, uz tradicijski dio manifestacije neće izostati ni urbanih sadržaja za mlade, kao ni sadržaja za gospodarstvenike, kojima je Slavonski sokak svake godine sve privlačniji.”