Željeznica daje popust od 40% za putovanja na 52. Vinkovačke jeseni

29. August 2017.

Kako bi promovirala prijevoz vlakom i motivirala posjetitelje na važnost očuvanja energije i prednosti putovanja željeznicom, Hrvatske željeznice-Putnički prijevoz (hzpp.hr) daje popust od 40% od redovne prijevozne karte u 1. i 2. razredu za posjetitelje koji će od 8. do 17. rujna posjetiti manifestaciju 52. Vinkovačke jeseni. Željezničke blagajne i osoblje će putnicima koji izjave da putuju na 52. Vinkovačke jeseni, izdavati karte s popustom od 40% od redovne cijene karte. No stvarnu osnovu povlastice, pojašnjavaju u HŽ-u Putnički prijevoz, predstavljalo bi ovjerovljenje žigom na poleđini prijevozne vozne karte što će dobiti kod organizatora ove manifestacije, a o tome će putnici biti obaviješteni pri izdavanju karte.
Posjetitelji 52. Vinkovačkih jeseni će žig na povratnu kartu dobiti u ZAKUD-u, na Trgu Vinkovačkih jeseni, zgrada uz veliki šator i dajući kondukteru na uvid kartu ovjerenu žigom, putnik stječe pravo na popust. Dakle, putnici moraju paziti da ne zaborave ovjeriti žigom kartu u ZAKUD-u jer samo ovjerena povratna karta donosi popust od 40%.
U HŽ-u vjeruju da uvođenjem popusta na putovanja u Vinkovce u vrijeme trajanja 52. Vinkovačkih jeseni, pridonose povećanju broja posjetitelja ovoj velikoj manifestaciji, ali i popularizaciji putovanja vlakom što je obostrani interes sudionika u ovoj suradnji.