Vinkovačke jeseni među Hrvatskim Top događanjima

28. August 2017.

Hrvatska turistička zajednica uvrstila je manifestaciju Vinkovačke jeseni među 18 Top događanja i dodjelila potporu od 200 tisuća kuna. Vinkovačke jeseni su kao značajnu kulturnu, folklornu i turističku manifestaciju nominirali Grad Vinkovci, razvojna agencija VIA i gradska tvrtka Promo Cibalae, a HTZ je prepoznala i procijenila kako se radi o značajnoj manifestaciji i zbog toga joj dodijelila potporu. Dodijeljen novac će se koristiti za aktivnosti osnaženja brenda i stvaranje prepoznatljivog imiđa manifestacije Vinkovačke jeseni i Grada Vinkovaca.

Zahvaljujući ovim sredstvima bit će moguće pojačati marketinške i promocijske aktivnosti. Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić ne skriva zadovoljstvo priznanjem HTZ-a Vinkovačkim jesenima.

– Drago mi je što su naše Vinkovačke jeseni i od strane HTZ-a prihvaćene i prepoznate kao vrhunska manifestacija i Top događanje. To priznanje nam je poticaj za daljnji rad na obogaćenju ove naše najznačajnije manifestacije kroz koju brendiramo i naš grad i, što je najvažnije, čuvamo našu bogatu tradicijsku kulturu i baštinu – rekao je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić povodom ovog vrijednog priznanja Hrvatske turističke zajednice.